Pagina's

zondag 12 augustus 2012

Gevulde meloen

2-4 personen


- 1 meloen (Cavaillon, Gallia)
- 4 eetlepels dikke yoghurt
- 1-2 eetlepels gembersiroop
- 1 eetlepel geschaafde amandelen

* Verwarm een droge koekenpan en rooster de amandelen hierin.

* Halveer de meloen en verwijder de pitjes.

* Steek bolletjes uit het vruchtvlees en schep de helften leeg.
* Bewaar de schillen.

* Vermeng de yoghurt met de gembersiroop.


* Verdeel de blokjes meloen over de meloenschillen, schep de saus erop.

* Strooi geroosterde amandelen erover.


Variatie:
- Klop 200g MonChou Zacht&Luchtig met 4 el tropische limonadesiroop gedurende 5 minuten. 
Vul de helften met dit mengsel en garneer met de meloenbolletjes. Laat in de koelkast opstijven.

- Ontpitte opgelegde krieken bij de meloenbolletjes voegen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten