- 1 meloen (Cavaillon, Gallia)
- 4 eetlepels dikke yoghurt
- 1-2 eetlepels gembersiroop
- 1 eetlepel geschaafde amandelen
* Halveer de meloen en verwijder de pitjes.
* Steek bolletjes uit het vruchtvlees en schep de helften leeg.
* Bewaar de schillen.
* Vermeng de yoghurt met de gembersiroop.
* Verdeel de blokjes meloen over de meloenschillen, schep de saus erop.
* Strooi geroosterde amandelen erover.
Variatie:
- Klop 200g MonChou Zacht&Luchtig met 4 el tropische limonadesiroop
gedurende 5 minuten.
Vul de helften met dit mengsel en garneer met de
meloenbolletjes. Laat in de koelkast opstijven.
- Ontpitte opgelegde krieken bij de meloenbolletjes voegen.
- Ontpitte opgelegde krieken bij de meloenbolletjes voegen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten