Pagina's

dinsdag 28 augustus 2012

Mediterraanse aardappelsalade

4 personen  


- 700 gram aardappelen
- 1 rode ui
- 1 tomaat
- 1 paprika
- 1 komkommer
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels Griekse yoghurt of uitgelekte yoghurt
- peterselie
- olijfolie of mayonaise
- zout en peper

* Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze gaar in 10-15 minuten. Laat afkoelen.
* Snij de rode ui, paprika, tomaat en komkommer in kleine blokjes.

* Voeg de gesneden groenten bij de aardappelblokjes.

* De yoghurt, mayonaise (of olijfolie), fijngesnipperde peterselie en knoflook mengen en op smaak brengen met peper en zout.
* Mengen met de groenten.

* Versier met enkele peterselieblaadjes.

 * Serveer de salade bijvoorbeeld lekker bij een stukje vlees of vis van de barbecue of met een lekker stuk brood. 

Bron:
http://www.lekkerensimpel.com/2012/07/21/mediterraanse-aardappelsalade/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten