- 700 gram aardappelen
- 1 rode ui
- 1 tomaat
- 1 paprika
- 1 komkommer
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels Griekse yoghurt of uitgelekte
yoghurt
- peterselie
- olijfolie of mayonaise
- zout en peper
* Snijd de aardappelen in kleine blokjes en kook ze gaar in 10-15 minuten. Laat afkoelen.
* Snij de rode ui, paprika, tomaat en komkommer in kleine blokjes.
* Voeg de gesneden groenten bij de aardappelblokjes.
* De yoghurt, mayonaise (of olijfolie), fijngesnipperde peterselie en knoflook mengen en op smaak brengen met peper en zout.
* Mengen met de groenten.
* Versier met enkele peterselieblaadjes.
* Serveer de salade bijvoorbeeld lekker bij een stukje vlees of vis van de barbecue of met een lekker stuk brood.
Bron:
http://www.lekkerensimpel.com/2012/07/21/mediterraanse-aardappelsalade/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten