- 100 gram gerookte zalm
- 200 gram roomkaas
- 2 eetlepels fijngehakte bieslook
- peper (liefst versgemalen)
- peper (liefst versgemalen)
- een paar druppels citroen
* Laat de
roomkaas even op kamertemperatuur komen
* Snij de zalm in kleine stukjes.
* Gerookte zalm met roomkaas pureren (in keukenmachine).
* Op smaak maken met bieslook of dille, peper en een paar druppels citroen.
* Serveer in een schaaltje en strooi er nog wat bieslook of dille overheen als versiering.
* Lekker op toast of stokbrood
* Snij de zalm in kleine stukjes.
* Gerookte zalm met roomkaas pureren (in keukenmachine).
* Op smaak maken met bieslook of dille, peper en een paar druppels citroen.
* Serveer in een schaaltje en strooi er nog wat bieslook of dille overheen als versiering.
* Lekker op toast of stokbrood
Tips:
* Ca. 1 theelepel mierikswortelpuree aan de kaas toevoegen. De toastjes versieren met stukjes zalm i.p.v. de zalm mee te pureren.
* Garneren met kappertjes of stukjes kerstomaat of stukjes augurk.
* Voor dipsaus: De mousse vloeibaarder maken door 2-5 eetlepels room mee te pureren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten