2 personen
- 2 handjes
rucola
- 1/2 cavaillon of galiameloen
- 6 plakjes ham (Serrano, Parma, Coburger)
- olijfolie
- balsamico azijn of citroensap
- olijfolie
- balsamico azijn of citroensap
- 2 el gehakte peterselie
en basilicum
- peper en zout
- peper en zout
* Gehakte kruiden erover
strooien.
* Kruid met peper en zout en doe er wat olijfolie en balsamico of citroensap over.
* Snijd de meloen in gelijke stukken en verwijder de schil.
* De plakken op de rucola leggen.
* Drapeer de ham over de rucola met meloen.
Tips:
- 1 el sherry of witte port aan de dressing toevoegen.
- Garneren met Parmazaanschaafsel.
- Met een kaasschaaf dunne plakken van de meloen schaven.
- Sla gemengd met rucola.
- Versier met gehalveerde cherrytomaatjes en peterselie.
- Marineer de meloenpartjes in wat witte porto.
- Grove krullen uit vruchtvlees scheppen.
* Kruid met peper en zout en doe er wat olijfolie en balsamico of citroensap over.
* Snijd de meloen in gelijke stukken en verwijder de schil.
* De plakken op de rucola leggen.
* Drapeer de ham over de rucola met meloen.
Tips:
- 1 el sherry of witte port aan de dressing toevoegen.
- Garneren met Parmazaanschaafsel.
- Met een kaasschaaf dunne plakken van de meloen schaven.
- Sla gemengd met rucola.
- Versier met gehalveerde cherrytomaatjes en peterselie.
- Marineer de meloenpartjes in wat witte porto.
- Grove krullen uit vruchtvlees scheppen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten