4 personen
- 800 gr aardappelen, vastkokend
- 1 ui
- (1 el kappertjes)
- 2 augurken
- 2 el creme fraiche
- 2 el mayonaise
- 1 ui
- (1 el kappertjes)
- 2 augurken
- 2 el creme fraiche
- 2 el mayonaise
- 1 tomaat.
* De ui, (kappertjes) en augurk fijnsnijden en met de creme fraiche en
mayonaise door de plakjes aardappel scheppen.
* Goed laten intrekken.
* De
salade garneren met plakjes tomaat en op nieuw kort laten trekken.
Bron:
http://marianneoud.smulweb.nl/
Tips:
* Fijngesneden vlees toevoegen.
* Gebakken uien in plaats van rauwe uien.
* Een hardgekookt ei fijn prakken en mengen met 1 eetlepel wijnazijn en 3 eetlepels olie. Kruiden met peper en zout. Deze dressing mengen met de aardappelen en stukjes augurk. Vlak voor het opdienen waterkers onder de salade mengen.
* Maak een sausje met 100 ml room, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels yoghurt, 1 theelepel mosterd, peper & zout.
Tips:
* Fijngesneden vlees toevoegen.
* Gebakken uien in plaats van rauwe uien.
* Een hardgekookt ei fijn prakken en mengen met 1 eetlepel wijnazijn en 3 eetlepels olie. Kruiden met peper en zout. Deze dressing mengen met de aardappelen en stukjes augurk. Vlak voor het opdienen waterkers onder de salade mengen.
* Maak een sausje met 100 ml room, 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels yoghurt, 1 theelepel mosterd, peper & zout.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten