Pagina's

maandag 24 september 2012

Bloemkool met gehakt

4 personen

- 1 bloemkool, in roosjes
- 250 g gehakt
- olijfolie
- zout en peper
- nootmuskaat
- peterselie, fijngehakt
- 1 teentje knoflook, uitgeperst
- geraspte kaas bijv. Parmezaanse kaas
- 3 tomaten
- 1 paprika

* De bloemkool koken gedurende ca. 8 minuten.
* Tomaten ontvellen, paprika schillen en in plakjes snijden.

* Het gehakt aanbakken en kruiden met peper, zout, nootmuskaat, peterselie en knoflook.

* Een ovenschaal inwrijven met olie.

* Leg de bloemkoolroosjes in de ovenschaal, met daarbovenop het gehakt de plakken tomaat en de paprika.

* Bestrooi met geraspte kaas.

* Dek de schotel af aluminiumfolie en zet hem ca. 45 minuten in de oven bij 180 °C.

Bron
http://www.lekkertafelen.nl/recepten/bloemkool-met-gehakt/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten