Pagina's

woensdag 5 september 2012

Foccacia met gerookte zalm

4 personen

- 2 focaccia broodjes (Aldi)
- 2 tomaten
- 200 gr gerookte zalm  
- 2 bolletjes mozzarella  
- enkele blaadjes basilicum  
- olijfolie
* Oven voorverwarmen op 200 °C. 
* Bak het brood af volgens de gebruiksaanwijzing.
* Snij de mozzarella en de tomaten in schijfjes. 

* Verwarm de grill voor.
* Leg op elk broodje een laag zalm, een laag tomaten, enkel verscheurde blaadjes basilicum en bestrooi met gemalen peper.
* Bedek met schijfjes mozarella.

* Plaats nog even onder de grill.

Tips:
- Prak een blikje sardines met een vork fijn en verdeel het over het brood. Leg hierop de zalm, tomaten en mozarella.
- Zalm vervangen door gerookte ham of garnalen.
- Snij de broodjes overlangs door om te serveren.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten