Pagina's

zaterdag 6 oktober 2012

Visblokjes in peperroomsaus à la Luc

- diepvries visblokjes (bv. Tilapia)
- visbouillon
- champignons
- boter, bloem, melk (roux)
- Boursin roomkaas peper
- garnalen
- room
- tomaatjes bv. Roma Cherry, Jujube Cherry, Mini San Marzano


* Champignons schoonmaken en in stukjes of schijfjes snijden.
* Besprenkel met wat citroensap.

* Tomaatjes halveren.

* Pocheer de vis in de visbouillon.

* De champignons in de microgolf garen gedurende 1-2 minuten.

* Maak een witte saus met de boter, bloem, melk en visbouillon.
* Laat Boursin roomkaas met peper smelten in de saus.
* Voeg eventueel nog wat room toe.

* Garnalen en tomaatjes toevoegen.

* Opdienen met bv. pasta of brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten