Pagina's

zondag 3 maart 2013

Frambozen – marshmallow mousse

- 250 gram frambozen + een paar voor de garnering
- 25 gram poedersuiker
- 140 gram mini marshmallows
- 200 ml slagroom
- evt. wat blaadjes munt

* Doe de frambozen met 100 ml water en de suiker in een pannetje.
* Verwarm het, totdat ze zacht genoeg zijn.
* Zet het vuur uit, prak de frambozen met een vork.
* Voeg de marshmallow’s toe, blijf roeren totdat ze opgelost zijn.
* Laat het afkoelen.

* Sla de slagroom stijf.
* Spatel het door het frambozen-marshmallow mengsel.
* Doe het in glaasjes of in een grote glazen kom en laat het minstens 2 uur opstijven.
* Decoreer met de overige frambozen en een blaadje munt.

Bron:
 http://judith.janjaapvandijk.nl/frambozen-marshmallow-mousse/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten