2 personen
- 1/2 meloen
- 2 sneden Ganda ham
- 250 g tortellini (vb. met ricotta en spinazie)
- 3 à 4 eetlepels basilicumolie
- 1 eetlepel witte balsamicoazijn
- versgemalen zwarte peper
- verse basilicumblaadjes
- 1/2 meloen
- 2 sneden Ganda ham
- 250 g tortellini (vb. met ricotta en spinazie)
- 3 à 4 eetlepels basilicumolie
- 1 eetlepel witte balsamicoazijn
- versgemalen zwarte peper
- verse basilicumblaadjes
* Schil de meloen, verwijder de pitjes en snijd
het vruchtvlees in kleine stukje.
* Snijd de Ganda ham in reepjes.
* Roer een vinaigrette van de olie en azijn.
* Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking.
* Spoel ze na het afgieten meteen onder de koude kraan, doe ze in een kom en overgiet ze met de vinaigrette.
* Schep de meloenen en de hamstukjes door de pasta.
* Kruiden met zwarte peper.
* Alles goed mengen.
* Serveer meteen - dus nog een beetje lauw - versierd met basilicumblaadjes.
Tips:
- De meloen vervangen door mango.
- Opdienen met stokbrood.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1049677/Godenspijs
* Snijd de Ganda ham in reepjes.
* Roer een vinaigrette van de olie en azijn.
* Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking.
* Spoel ze na het afgieten meteen onder de koude kraan, doe ze in een kom en overgiet ze met de vinaigrette.
* Schep de meloenen en de hamstukjes door de pasta.
* Kruiden met zwarte peper.
* Alles goed mengen.
* Serveer meteen - dus nog een beetje lauw - versierd met basilicumblaadjes.
Tips:
- De meloen vervangen door mango.
- Opdienen met stokbrood.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1049677/Godenspijs
Geen opmerkingen:
Een reactie posten