- 1 meloen
- 200 - 250 g kipfilet
- tandoori-kruiden
- 1/2 paprika of enkele stelen bleekselderij
- veldsla of ijsbergsla
- 2 - 4 eetlepels mayonaise
- 1 - 2 eetlepel appelsap of yoghurt
- 1/2 eetlepel currypoeder
- citroensap
* Halveer de meloen, verwijder de pitjes en steek zoveel mogelijk bolletjes uit de meloen.
* Snijd de kipfilet in stukjes en bestrooi met de tandoori-kruiden.
* Bak de kipblokjes in 5 minuten al omscheppend gaar.
* Schil de paprika of bleekselderij en snij in kleine blokjes.
* Meng de mayonaise
met appelsap of yoghurt en kerriepoeder en breng op smaak met enkele druppels
citroensap.
* Schep de meloenbolletjes, kip en paprika door de sla en overgiet met de curry-mayonaise.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten