Pagina's

zondag 11 augustus 2013

Komkommersalade met verse dille

4 personen

- 1 verse komkommer
- 2 eetlepels vers gehakte dille
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel Dyon mosterd
- 1 eetlepel witte balsamicoazijn
- 150 ml yoghurt (liefst Griekse)
- 2 eetlepels mayonaise
- peper en zout

* Komkommer schillen en in dunne plakjes of blokjes snijden. 
* Dille en ui fijnhakken. 

* Roer de olijfolie, suiker, mosterd, azijn, yoghurt en mayonaise tot een gladde saus. 
* Kruiden met peper en zout. 
* Voeg de fijngehakte dille en ui bij de saus en roer het geheel door de komkommer.
* Plaats in de koelkast.

* Koel serveren.

* Lekker bij visgerechten, bij barbecue of op een buffet.

Bron:  
http://www.smulweb.nl/recepten/1414761/Romige-komkommersalade-met-verse-dille

Geen opmerkingen:

Een reactie posten