- 1 verse komkommer
- 2 eetlepels vers gehakte dille
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel Dyon mosterd
- 1 eetlepel witte balsamicoazijn
- 150 ml yoghurt (liefst Griekse)
- 2 eetlepels mayonaise
- peper en zout
- 2 eetlepels vers gehakte dille
- 1 ui
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel Dyon mosterd
- 1 eetlepel witte balsamicoazijn
- 150 ml yoghurt (liefst Griekse)
- 2 eetlepels mayonaise
- peper en zout
* Komkommer schillen en in dunne plakjes of blokjes snijden.
* Dille en ui fijnhakken.
* Roer de olijfolie, suiker, mosterd, azijn, yoghurt en mayonaise tot een gladde saus.
* Kruiden met peper en zout.
* Voeg de fijngehakte dille en ui bij de saus en roer het geheel door de komkommer.
* Plaats in de koelkast.
* Koel serveren.
* Lekker bij visgerechten, bij barbecue of op een buffet.
* Dille en ui fijnhakken.
* Roer de olijfolie, suiker, mosterd, azijn, yoghurt en mayonaise tot een gladde saus.
* Kruiden met peper en zout.
* Voeg de fijngehakte dille en ui bij de saus en roer het geheel door de komkommer.
* Plaats in de koelkast.
* Koel serveren.
* Lekker bij visgerechten, bij barbecue of op een buffet.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1414761/Romige-komkommersalade-met-verse-dille
Geen opmerkingen:
Een reactie posten