4 personen
- 4 eieren
- 150 g prinsessenbonen
- rucola
- ijsbergsla
- 8 aperitieftomaatjes
- 1/2 komkommer
- 2 blikjes zalm
- 8 olijven
- olijfolie
- bieslook
- peper & zout
* Kook de eieren gedurende negen minuten.
* Laat ze schrikken in ijskoud water, pel ze en halveer ze.
* Blancheer de prinsessenbonen een vijftal minuten in gezouten kokend water.
* Giet af en spoel met koud water.
* Laat de zalm uitlekken.
* Snij de aperitieftomaatjes en de komkommer in schijfjes.
* Schik de rucola en ijsbergsla op een diep bord.
* Verdeel de zalm over de salade.
* Voeg de prinsessenbonen, aperitieftomaatjes, komkommers en eieren toe.
* Werk af met de olijven.
* Besprenkel met olijfolie en kruid met peper, zout en gesnipperde bieslook.
Bron:
http://nl.aldi.be/aldi_salade_met_zalm_en_boontjes_180.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten