2 personen
- 250 g verse tortellini met kaas
- kerstomaatjes
- 1/2 komkommer
- 10 kalamata olijven
- 1/2 rode ui
- 10 scampi
- peterselie
Vinaigrette:
- olie
- azijn
- knoflook
- oregano
- zout en peper
* Kook de tortellini volgens gebruiksaanwijzing op het pak.
* Maak een dressing
van olie, azijn, oregano en fijn gehakte knoflook.
* Breng op smaak met peper en zout.
* Halveer de tomaatjes, snij de ui en olijven in ringen en de komkommer in
blokjes.
* De peterselie fijnhakken.
* Bak de scampi.
* Meng de tortellini met de gehalveerde tomaatjes, de blokjes komkommer, de olijven en de gebakken scampi.
* Giet de
dressing over de salade en meng voorzichtig.
* Strooi de fijngehakte peterselie over de salade.
Variatie:
* Vervang de scampi door 1/2 blok feta en verkruimel de feta boven de salade.
Bron:
http://winnywatetenwevandaag.blogspot.be/2013/09/griekse-tortellini-salade.html
Geen opmerkingen:
Een reactie posten