Pagina's

zaterdag 21 september 2013

Tortellinisalade

2 personen

- 250 g verse tortellini met kaas
- kerstomaatjes
- 1/2 komkommer
- 10 kalamata olijven
- 1/2 rode ui
- 10 scampi
- peterselie

Vinaigrette:
- olie
- azijn
- knoflook
- oregano
- zout en peper

* Kook de tortellini volgens gebruiksaanwijzing op het pak.

* Maak een dressing van olie, azijn, oregano en fijn gehakte knoflook.
* Breng op smaak met peper en zout.

* Halveer de tomaatjes, snij de ui en olijven in ringen en de komkommer in blokjes.
* De peterselie fijnhakken.

* Bak de scampi.

* Meng de tortellini met de gehalveerde tomaatjes, de blokjes komkommer, de olijven en de gebakken scampi.
* Giet de dressing over de salade en meng voorzichtig.
* Strooi  de fijngehakte peterselie over de salade.

Variatie:
* Vervang de scampi door 1/2 blok feta en verkruimel de feta boven de salade.

Bron:
http://winnywatetenwevandaag.blogspot.be/2013/09/griekse-tortellini-salade.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten