Pagina's

vrijdag 6 september 2013

Yoghurtpudding met mango

4 personen

- 250 g yoghurt

- 75 g poedersuiker of vanillesuiker
- 250 ml slagroom
- 100 ml sinaasappelsap

- 3 gelatineblaadjes ISFI (3.5 g)
- 1 mango (rijp)


- 100 g muesli (met gehakte nootjes)
- 2 eelepels honing


* Week de gelatine in koud water. 
* Verwarm het sinaasappelsap en los er de gelatine in op. 
* Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
 

* Meng de suiker en het fruitsap met de yoghurt.
* Klop de slagroom half op en meng met de yoghurt.
 

* Schil de mango en verwijder de pit. 
* Snij het vruchtvlees in kleine stukjes. 
* Verdeel de mango over 4 glaasjes.

* Schep de yoghurtcrème in de glaasjes. 

* Laat 2-3 uur opstijven in de koelkast.

* Doe de muesli met de honing in een pannetje en laat ’m op een laag vuurtje al roerend goudbruin kleuren. 

* Werk de glaasjes af met deze mueslicrumble.

Bron:
http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/3960/yoghurtpudding-met-mango

Geen opmerkingen:

Een reactie posten