- 500 g rabarber
- 25 g suiker
- 10 el crème de cassis (likeur)
- 2 dl
slagroom
- 2 el suiker
- 150 gr mascarpone
- 1 pak lange vingers
* De in stukjes gesneden rabarber met wat water en suiker koken en tot moes roeren.
* Laten afkoelen en 2 el crème de cassis erdoor roeren.
* Slagroom stijfkloppen met suiker.
* 2 el crème de cassis door de mascarpone roeren en de slagroom er luchtig doorheen scheppen.
* Op de bodem van de schaal een laag lange vingers leggen nadat je deze door de likeur hebt gehaald.
* Achtereenvolgens
erover verdelen: helft van het mascarponemengsel, helft van
rabarbermoes, weer een laagje lange vingers (door de drank halen), rest
van het mascarponemengsel en afdekken met rest van rabarbermoes.
* In de koelkast tiramisu ca. 2 uur door en door koud laten worden.
Bron:
http://www.dewassendemaan.be/default.aspx?PageId=1514
Geen opmerkingen:
Een reactie posten