3 personen
- ca. 500 gr aardappelen
- 1 eetlepel azijn
- 1 koffielepel suiker
- 2 eieren
- 1 kleine ui
- verse bieslook
- augurk
- 3 eetl. mayonaise
- 2 eetl. yoghurt of zure room
- kerriepoeder
- zout, peper
* De aardappelen niet al te gaar koken en de eieren hard koken.
* De uien en de bieslook fijnsnipperen.
* De eieren en augurkjes in kleine stukjes snijden.
* De suiker oplossen in de azijn.
* Snij de nog warme aardappelen in kleinere stukken en meng de azijn/suiker eronder.
* Meng de ui, bieslook, augurk, mayonaise, yoghurt en flink wat kerrie onder de aardappelen.
* Meng de stukjes ei onder het geheel en breng op smaak met zout en peper.
Bron:
http://www.smulweb.nl/recepten/1122175/Aardappelsalade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten