Pagina's

donderdag 25 augustus 2016

Sperziebonensalade met tonijn

4 personen

- 600 g verse sperziebonen

- 200 g kerstomaatjes
- 3 hardgekookte eieren
- 2 blikjes tonijn in water (naturel)
- 10 olijven
- een flinke eetlepel kappertjes
- 6 el olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 el mosterd
- peper en zout naar smaak.

* De sperzieboontjes in stukken breken en beetgaar koken.

* De tomaatjes halveren en de eieren in plakjes snijden.
* De kappertjes even afspoelen en de olijven in kleine plakjes snijden.
* Laat de tonijn uitlekken.

* Doe de olie, azijn, mosterd, zout en peper in een slakom en meng ze. 
* Voeg hier de boontjes, tomaatjes, eieren, tonijn en olijven aan toe en roer het geheel door elkaar. 
* Maak het af met de kappertjes. 

* Opdienen met aardappelsalade of stokbrood.

Bron: onbekend

Geen opmerkingen:

Een reactie posten