- 200 g zongedroogde tomaten (op olie)
- 1 koffielepel tomatenpuree (geconcentreerd)
- 40 g Parmezaanse kaas (blokje)
- 2 teentjes look
- 10 cl olijfolie
- 1 scheutje balsamicoazijn
- peper
- zout
- 20 g zonnebloempitten
- 1 koffielepel tomatenpuree (geconcentreerd)
- 40 g Parmezaanse kaas (blokje)
- 2 teentjes look
- 10 cl olijfolie
- 1 scheutje balsamicoazijn
- peper
- zout
- 20 g zonnebloempitten
* Snij de Parmezaanse kaas in kleine blokjes.
* Doe de zonnebloempitten, de kleine blokjes Parmezaanse kaas en de gepelde teentjes look in een blender.
* Schep ten slotte de geconcentreerde tomatenpuree erbij en mix alles tot een gladde (vrij dikke) pesto.
* Proef de pesto en voeg wat peper van de molen toe en eventueel een snuifje zout.
Bron: http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/zeeduivel-met-rode-pestopuree-rucola-en-parmezaanse-kaas
* Proef de pesto en voeg wat peper van de molen toe en eventueel een snuifje zout.
Bron: http://www.een.be/programmas/dagelijkse-kost/recepten/zeeduivel-met-rode-pestopuree-rucola-en-parmezaanse-kaas
Geen opmerkingen:
Een reactie posten